Bodystore

lördag 8 maj 2010

Kanel äpplen

Kompenerade en liten efterrätt idag som jag tyckte blev riktigt god! Den innehåller endast äpplen, fikonmarmelad (en variant utan socker och tillsatser) och kanel.

Skiva äpplena och varva med fikonmarmelad och mycket kanel. Ugnsbaka i ca 15-20 min, tills de är halvmjuka.

Äpplen kan bidra till att sänka kolosterolvärdena och är bra för magen, liksom kanel som är en superhälsosam krydda. Fikon och kanel innehåller kalcium som stärker skelettet och de innehåller även järn. Och kanel är sååå gott! Jag har träffat folk som inte gillar kanel, men de var förmodligen galna.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Yammi den måste jag prova lät jättegott..

Mammss.....

Cecilia Malmgren sa...

Mmm... try it and enjoy!

:)

Skogsmannen sa...

Smarrigt.