Bodystore

tisdag 11 juni 2013

Eko tandkräm

Har provat Weleda salt tandkräm som rengör superbra och tar bort missfärgning och beläggningar, helt utan skadliga ämnen. Love it!

5 kommentarer:

Malin sa...

Hur är smaken?

Cecilia Malmgren sa...

Det är en massa annat i den, bl a pepparmint, men det känns och smakar en del salt. Först tyckte jag den kändes stark på samma sätt som vanliga tandkrämer, men det dämpade sig efter en stund. Det jag upplever som det stora pluset är iaf att tänderna känns renare och verkar ha mindre beläggningar än när jag borstar med vanlig tandkräm.

Cecilia Malmgren sa...

Förresten har just detta märke flera sorter med tandkräm, tror det fanns mildare varianter oxå

Malin sa...

Coolt! Jag blev helt less av det du skrev om barntandkräm, gick nämligen och kollade på Charlies tandkräm och det var ju så. "Tandkräm för barn 0-6 år. Använd en liten mängd och se till att barnet inte sväljer ner tandkrämen." Va fan. Hur ska man göra det? På en noll till sexåring? Puckat som fanken och vad less jag blir på att vi jämt luras i en massa kemikalier som vi inte ska ha i kroppen. :( Ska i alla fall köpa ny tankdräm till både stor och liten nu.

Cecilia Malmgren sa...

Ja det är nog en bra ide! Har uppfattat att deo och tandkräm har de farligaste kemikalierna av hygienpryttlarna, men ett tips är att prova rena oljor och ekotvål mm, inte så mycket dyrare då oljan kan ersätta många produkter som rengöring, handkräm osv. Förresten har jag ett vagt minne att Weleda hade en barntandkräm!? Så det kan du kolla upp! Jag köpte i hälsokosten, men tror de säljer på tex Åhlens också.